Dámske zimné bundy

Počet výrobkov: 234
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Zimné bundy

Keď nastane čas obliecť si dámske zimné bundy, nemusí to znamenať, že zo skrine vytiahnete neforemné bundy, v ktorých pretrpíte mrazy. Zimné oblečenie môže byť krásne, štýlové a pohodlné, inšpirujte sa modelmi z prehliadkových mól a zažiarte v zime v moderných kúskoch. Bolf.sk vám prináša najnovšie trendy produkty spoľahlivo chrániace pred vetrom a chladom.

Druhy zimných búnd

Dámska zimná bunda môže mať viacero podôb v závislosti od príležitosti, na akú je určená. Zimné športové bundy dámske sú ľahké a perfektne poslúžia na lyžovačke alebo prechádzke zasneženou krajinou. Elegantné dámske zimné bundy zase oceníte na formálne udalosti, do divadla i do práce.

Vynikajúci materiál na zimu je vlna. Naša dámska kolekcia obsahuje prekrásne vlnené kabáty, v ktorých fantasticky vyniknú ženské krivky, ak si zvolíte správnu veľkosť. Na výber máte aj krátke verzie prešívaných búnd do pása, alebo predĺžené verzie zakrývajúce kríže alebo končiace pod kolenami.

Obľúbené farby a vzory

Obrovským hitom tejto sezóny sú zimné dámske bundy vo vojenskom štýle, charakteristická je pre ne khaki farba. Dámske parky s kapucňou z umelej kožušiny sa ideálne hodia na vytvorenie ležérneho každodenného outfitu v urban štýle.

Populárne dlhé prešívané dámske zimné bundy s kapucňou sú dostupné nielen v odtieňoch béžovej, šedej a tmavomodrej, ale ponuré dni pomôže rozveseliť žltá farba, alebo netradičné preštepovanie, ozdobné aplikácie, nášivky a zipsy.

S čím nosiť zimné bundy

Zimná parka sa výborne kombinuje s kontrastným pleteným svetrom, čiapkou a šálom. Oblečte si k nej dámske rifle, obujte si pohodlné topánky s kožušinou, aby vám nebola zima. Pod športovejšie ladenú bundu si oblečte dámske legíny, ktoré vhodne doplní dámska mikina bez kapucne vo výraznej farbe.

Zimné obdobie je ideálne na vrstvenie a kombinovanie rôznych textúr, takže sa nebojte si pod kabát obliecť obľúbený dámsky kardigan s rolákom, alebo jemnú bielu blúzku s huňatou vestou a elegantnými nohavicami.

Nezabúdajte na to, že dlhšia bunda zakrýva väčšinu vášho outfitu, takže by ste sa mali k jej primárnej farbe snažiť doplniť štýlové a pôsobivé detaily v žiarivejších odtieňoch, aby ste sa vyhli nevýraznému vzhľadu sivej myšky.

Ako objednať zimnú bundu z e-shopu Bolf.sk

Kvalitné zimné bundy dámske nemusia z vášho rozpočtu ukrojiť veľa peňazí, ak viete, kde nakupovať. U nás nájdete množstvo produktov, pri ktorých vás príjemne prekvapí priaznivá cena. O niekoľko dní po odoslaní objednávky už môže byť tovar vo vybranej veľkosti u vás doma.

pixel